Singaporessa eletään sunnuntaita, ja kello on neljä iltapäivällä. Tulin just kämpilleni kekkereiltä, joihin lähdin melko tarkkaan vuorokausi sitten - täällä tosiaan osataan juhlia!

Kuusi bussillista opiskelijoita - enimmäkseen vaihtareita - kiikutettiin Singaporen eteläkärkeen Sentosan saarelle. Meitä oli pyydetty pukeutumaan omiin kansallisväreihimme, joten mulla oli päälläni valkoinen mekko sinisillä kukilla.  Kun saavuimme paikalle, grillit olivat kuumana, ja söimme barbeque-illallisen aivan vedenrajaan valkealle hiekalle pystytettyjen pöytien äärellä.

167130.jpg
Micka, Vesa, meikkis ja David Sentosalla

35 dollarin eli 18 euron lippu oikeutti bussikyytiin, illalliseen ja baarin koko tarjontaan. Aluksi jouduimme jonottamaan sekä ruokaa että juomaa, mutta kun jengi tajusi hakea useamman drinksun kerralla, ei tiskilläkään ollut enää ruuhkaa. Syötyämme nousin Mickan, Vesan ja uusiseelantilaisen Davidin kanssa näkötorniin ihailemaan merimaisemaa Aasian mantereen eteläisimmässä kolkassa.

Illan hämärtyessä Bora Bora Beach Bar muuttui yhdeksi suureksi tanssilattiaksi. Totesin jälleen kerran maailman olevan pieni paikka törmättyäni Ariin, joka valvoi pääsykoettani pyrkiessäni Otaniemeen opiskelemaan. Hän ehdotti siirtymistä keskikaupungin yöelämään meiningin hiipuessa biitsillä. Micka ja Vesa  luovuttivat ja lähtivät kämpilleen, mutta mä ja David jatkoimme tyylikkääseen Ministry of Soundiin.

167136.jpg
Oli siellä muitakin

Mulle sopii mainiosti Singaporen baarien käytäntö veloittaa naisilta pienempi sisäänpääsymaksu kuin miehiltä. 20 dollarin eli 10 euron lippu oikeutti myös kahteen ilmaiseen drinksuun. Ministry of Soundissa pilkku yllätti vasta aamuviideltä. Sitten oli vielä jatkot kampusalueella.

Eilen lauantaina tuli myös liikuttua ennen viihteelle siirtymistä. Testailin uusia lenkkareitani kipaisemalla puolen tunnin lenkin kampuksen ympäri. Yleensä porukka juoksentelee täälläpäin jo ennen auringonnousua tai vasta auringonlaskun jälkeen. Mä halusin kuitenkin kokeilla saunalenkkiä. Eipä ole pisimmälläkään pikataipaleella Suomessa tullut niin hiki kuin täällä pikkuisella pyrähdyksellä parhaaseen aikaan!