Eka viikko itäisellä pallonpuoliskolla takana ja paljon on jo ehtinyt tapahtua. Tuntuu uskomattomalta saada viettää täällä kokonainen vuosi. Eläköön suomalainen systeemi - opintotuki ja stipendijärjestelmä!

Saavuin Singaporeen Finskin lennolla lauantai-iltana. Kentällä mua odotti Vesa, kaverinkaveri Otaniemestä, joka opasti mut paikalliselämän alkuun niin tehokkaasti, että sunnuntaiaamuna olin jo valmis ekaan reissuun.



167113.jpg
Ihanat naiset Sentosan rannalla - seuranani Outi ja Micka

Pohjoismaisen poppoomme muodostivat suomalaiset Vesa ja Outi, tanskalaiset Micka, Soren ja Simon sekä ruotsalainen Sofie. Suuntasimme julkisilla Singaporen eteläkärkeen ja siitä vaijerissa roikkuvilla vaunuilla Sentosan saarelle, josta tulee luultavasti vuoden mittaan olohuoneeni. Beach volley, hyvät sapuskat ja upea ranta virkistivät kummasti maailmanmatkaajaa. Ihanan päivän päätti komeasti suihkulähde-valo-tulishow.

167123.jpg
Uusia kavereita ympärilläni: Outi, Vesa ja Soren

Maanantaista keskiviikkoon hoitelin aamupäivät pakollisuuksia pitkin kampusta ja kaupunkia. Iltaisin keskustassa riitti hulinaa ja räiskettä tiistaina alkaneen kansainvälisen ilotulitusskaban ja keskiviikkona juhlitun Singaporen kansallispäivän puitteissa.

238848.jpg
Minä ja Micka ekaa kertaa kaupungin yössä