Maanantaina kävin Mickan kanssa pitkällä kävelyllä kampuksen ulkopuolella. Oli ihanaa jutella kaikessa rauhassa ja vain viettää aikaa yhdessä. Kun kävelytie loppui kesken, menimme mehulle (niin tyttöä!). Joka puolella on pieniä kojuja, joissa puristetaan mehua tuoreista hedelmistä. Valikoimaan kuuluu ylensä parikymmentä eri hedelmää, joita voi yhdistellä vapaasti useamman isoon lasiin, jonka hinta on tavallisesti alle euron.

Tiistai-aamupäivä oli helteinen, ja otin arskaa tenniskentällä yläkerran kaveria vastaan. Ääriolosuhteissa olin ylivoimainen, vaikka mä jouduin pelaamaan paita päällä. Keskiviikkona lempparikurssini vimpalla tunnilla luennoitsija tarjosi koko ryhmälle kahvit prameassa juottolassa. Hunajateestä huolimatta kurkkukipu karheni päivän mittaan, joten jouduin kieltäytymään kutsuista viihteelle. Istuin sen sijaan iltaa Mickan kanssa kampuksen parhaassa brownie-kahvilassa. Tyttöjen juttuja taas.

265973.jpg

Loppuviikon sairastelin kotosalla. Onneksi mulla oli kämppikseni (kuvassa) tukenani; vietettiin varsinaista laatuaikaa yhdessä. Hyvä puoli sitkeässä flunssassa oli, että sain kaikki valokuvani järjesteltyä - reilut 1200 parasta räpsäystä syyslukukaudelta nyt jokainen uudelleen nimettynä hyvässä järjestyksessä iPhotoni albumeissa. Huono puoli tukkoisuudessa oli, että jouduin perumaan sukeltelureissuni Sipadanille. Singaporessa asustelemisessa parasta on, että voin sitten piipahtaa joku toinen viikko Borneossa suklailemassa - reissulla, jota suunniteltaisiin Suomesta käsin puoli vuotta etukäteen.

Viikonloppuna mulla oli myös sydänsuruja, mutta toiseksi parasta singaporelaisuudessa on, että täällä on paljon parempaakin tekemistä kuin miesten perään uikuttaminen. Lauantai-iltana syötiin Lauran ja Elinan kanssa italialaisittain Holland Villagessa; taivaallista oli taas lasagne ja crepit jokapäiväisen riisimme sijaan.

265967.jpg
 
Flunssa tuntuu viimein hellittävän eilisen kämpillä makoilun ansiosta. Yannick on onneksi ollut juttuseurana kotikulmilla aina, kun olen sitä kaivannut. Nyt on vielä monta päivää aikaa puuhastella jotain kivaa ennen tenttejä. Elämä jatkuu!!