Elina ja Laura onnistuivat jättämään Singan viimein viidennellä yrityksellä. Keskiviikkona aloittelimme brownieilla ja filippiiniläisellä mitä-ikinä-olikaan Geylangissa ja jatkoimme pitämällä perinteitä vaalien DblO:n tanssilattian hallussa pilkkuun saakka. Hyvästeltyäni tytöt torstaina aamuyöstä, kävin koulutöideni kimppuun ja väänsin esseitä raivolla koko viikonlopun.

492917.jpg

Perjantaina jo kämppänsä luovuttaneet Laura ja Elina majoittuivat ensin yhdeksi ja lopulta toiseksikin yöksi mun ja Yannickin nurkkiin. Lähtisivätpä kaikki ystävät niin moneen kertaan, että viimeisten hyvästien halaaminen hoituu jo rutiinilla! Perjantai-iltana illallistimme italialaisittain, ja Yannick kokkasi jälkkäriksi vaniljatankojen seurassa keitettyjä päärynöitä mansikkasorbetin, tuoreiden mansikoiden ja kerman kyydittämänä.

Maanantaina teimme Martinin kanssa vakavahenkistä kenttätutkimusta Singaporen maanvyörymistä, tiistaista torstaihin kirjoittelimme maailmoja mullistavaa raporttia havainnoistamme ja perjantaina palkitsimme toisemme Fullerton-hotellin suklaabuffetilla. Tennispalloa ennätin piiskata parina päivänä.

492967.jpg

Fullertonin Choco Buffet oli mulle odotettu uusinta. Syksyllä Basilin kanssa korkattu kokemus oli nyt Martinin seurassa yhtä ihana. Taivaallinen suklaa kaikissa mahdollisissa muodoissaan ja jälleen kerran loistoseura tekivät illasta täydellisen.

Syksyllä mulle tärkeimpiä ihmisiä olivat Micka, Vesa, David ja Basil. Keväällä nelikon ovat muodostaneet Laura, Elina, Yannick ja Martin. Yannick totesi jo monsuunisateiden aikaan olevani hänen läheisin ystävänsä Singaporessa, mutta Martin päästi lähelleen vasta perjantaina Fullertonissa.

492978.jpg

Lauantain käynnistin kuluttamalla pari tuntia koulunpenkkiä(!) ja loppupäiväksi karkasin keskustaan shoppailemaan. Sunnuntaina vietin vapaapäivän uima-altaalla lueskellen omaksi ilokseni Kaakkois-Aasian toisen maailmansodan historiaa. Alkuviikosta oon paneutunut Suomeen lupaamaani artikkeliin Singaporen takseista ja hävinnyt Martinille tenniskentällä.

Huomenna Heidi ja Suvi (sekä toivottavasti jokunen Fazerin sininen) saapuvat Singaan!!!