Pari päivää on vilahtanut iloisesti ohitseni kaupungin hulinassa ja vilskeessä. Ollaan Mickan ja Vesan kanssa shoppailtu urakalla kansallisviihteen nimissä. Kaikilla kolmella on nyt uudet upeat asukokonaisuudet huomisiin pippaloihin Sentosan saarella. Luvassa on ilmeisesti megaluokan kekkerit; meilitse tuli tieto, että liput oli myyty loppuun muutamassa päivässä.

238680.jpg

Kauppojen kiertelyn lomassa ollaan istuskeltu keskustan kahviloissa ja tänään lopetettiin päivä leffaan. Singapore tuntuu nyt kaupungilta, jossa elän unelmaani - maalaistyttö on todellakin päässyt cityelämän makuun! Micka ja Vesa tuntuvat jo nyt oikeilta ystäviltä, jotka välittävät musta ja joihin koen voivani luottaa.

238687.jpg

Opiskelun suhteen yllätyin vielä kerran iloisesti. Representing Singapore onkin kirjallisuuskurssi, jota luennoi jenkkiläinen alan mies. Hän puhuu ihanaa englantia, ja meininki on varsin rentoa. Oon aina tykännyt kirjoittaa itse, ja nyt sitä tulee tehtyä tosissaan ekaa kertaa ylppäreiden jälkeen. Saan todellakin virkistävää vaihtelua insinööriopintoihini lukemalla yhteiskuntatieteitä ja kirjallisuutta! Lisäksi englantia tulee hiottua myös kirjoittamisen kautta.

Eilen aloitin lihaskuntotreenin ja tänään ostin lenkkarit päästäkseni huomenna heti herättyäni juoksemaan. Täällähän on pysyttävä bikinikuosissa ympäri vuoden! En vain oikein tiedä, mitä käyttäisin kehonrakennuksen raaka-aineena, kun pääasiallista ravintoani suklaata on täällä niin hankalaa säilöä ja käsitellä. S-vitamiinin saanti kannattaa ilmeisesti varmistaa jollakin toisella tavalla.