Oma ihana läppärini on alkanut kiukutella. Se saattaa kieltäytyä kokonaan käynnistymästä tai simahtaa kesken käytön. Piipahdin kampuksen omppupisteessä, mutta pikakatsastuksen jälkeen kehottivat viemään rakkaani keskikaupunkiin korjattavaksi. Jos joku osa täytyy vaihtaa, saatan joutua luopumaan MacBookistani pariksi viikoksi.

Yritän selvitä viikon verran koulun koneisiin ja Vesan läppäriin - jolla kirjoittelen nytkin ääkkösten takia - turvautuen. Viimeistään Borneosta (22.9-8.10.) palatessani MacBookini pitäisi taas pelittää. Tiistaina kävimme Mickan kanssa hakemassa malarialääkkeet reissua varten. Vielä on paljon suunniteltavaa ja hankittavaa ennen lähtöä.

Eilispäivän istuskelin luennoilla. Parin tunnin sessio CMIEO-rotujaottelusta Singaporessa oli mielenkiintoinen. Kansallisessa henkilökortissa on heti numeron ja nimen jälkeen rotu, joka voi olla Chinese / Malay / Indian / Eurasian / Other. Jokaiselle rodulle on määritelty äidinkieli ja uskonto. Vaikka kansalainen voitaisiin tunnistaa selkeästi johonkin rotuun kuuluvaksi on epätodennäköistä, että hän puhuu rotunsa virallista kieltä ja tunnustaa kyseistä uskontoa.

Iltasella huimensin pari tuntia tennistä Yannickin kanssa. Otin oman mailani Suomesta mukaan, mutta vasta nyt pääsin ekaa kertaa pelaamaan. Yannick oli sopiva harjoitusvastus, koska hän on sporttinen ja pelaa paljon sulkista, mutta ei ole liian pro tenniksessä. Tänään taistelin aikani MacBookini kanssa kunnes luovutin ja soitin Vesalle. Mulla on pingismailat mukana, niin voidaan pelailla, kun Vesa palaa luennoiltaan.