Luennot loppuivat ja lukuloma alkoi. Viime viikolla taisin olla ainoa vaihtari kampuksella, joka ei istunut nenä kiinni koulukirjoissa 24/7. Niinpä mun luuri piippasi aina, kun joku halusi pitää pienen breikin.

Tiistaina kävin haistelemassa joulunalustunnelmaa Marina Bayssa, joka on mun lempparimesta Singaporessa. Illallista söin intialaisittain Lauran ja Elinan kanssa. Keskiviikkona avasin itsekin tenttiprujuni A:n arvoisesta esseestäni motivoituneena (arvosteluasteikko täällä A-D/E, F-failed). Ryhmätyöstä tuli vain B+, vaikka liitin omaan osaani kivoja kuvia elefanteista ja orangeista - kumma juttu! Iltateetä join yläkerran tennispeluripojun kanssa.

276241.jpg
Marina Bay

Torstaina pyöriskelin kampuksella ja lounastin team Finland-Åland-Swedenin poikien kanssa. Simon kertoi kiipeilevänsä tätä nykyä vain bussipysäkkien katoksilla, kun ne ovat palmupuita vankempaa tekoa.

Perjantaina pelasin parasta-ikinä tennistä! Oon pyörinyt saksalaisen Leifin kanssa samoissa porukoissa, mutta en koskaan tehnyt lähempää tuttavuutta. Söimme kahdestaan aamiaista, kun hän sanoi kuulleensa mun tykkäävän tenniksestä. Leifin koko perhe pelaa, ja hän on itsekin kilpaillut nuorempana. Nyt hän, pitkään harkittuaan, tarttui tennismailaan uudelleen monen vuoden tauon jälkeen.

Puolitoista tuntia vain palloteltiin, ja Leif auttoi mua saamaan voimaa syöttöihini. Hän sanoi osanneensa aikoinaan sijoittaa ykkössyöttönsä kymmenen sentin tarkkuudella, ja se näkyi kyllä vieläkin! Kun lopulta pelattiin, pääsin rutistamaan itsestäni kaiken irti. Hävisin reilusti, mutta gamet olivat tosi tiukkoja, kun pistin aina pahassa paikassa Leifin heikolle rystylle, jonka takia hän vuosia sitten tenniksestä luopui. Illallista söin Mickan kanssa Munchie Monkeyssa ja kotimatkalla törmäsin vielä Davidiin.

276273.jpg
New Asia

Lauantai ja sunnuntai olivat täydellisiä päiviä. Aurinkoisen lauantai-aamupäivän vietin kampuksen uima-altaalla ja palauttelin lihaksiani polskuttelemalla. Leifiltä tuli viesti, että hän pystyi tuskin liikkumaan. Söin parin tunnin lounaan juuri Balilta palanneen Basilin kanssa ennen kuin lähdin kaupungille.

Micka oli kutsunut mut Singaporen tanskalaisten Joulubasaarille, jossa tapasin kevääksi tänne jäävät tosi mukavat Gryn ja irlantilaisen poikaystävänsä. Ruoka oli ihanaa (mm.victoriakiisseliä!) ja Mickakin ennätti myyntitiskinsä takaa juttusille. Jatkoin iltaa Singaporen Siemensillä työharjoitteluaan tekevien saksalaispoikien kanssa lempparibaarissani New Asiassa.

Sunnuntaina lounastin Outin ja Basilin kanssa. Iltapäivällä vietettiin taas Leifin kanssa reilut pari tuntia tenniskentällä. Hän opetti mua hyökkäämään oikeaoppisesti verkolle ja neuvoi muutenkin liikkumisen kanssa ennen ja jälkeen lyöntejä. Pelattiin enemmän kuin viimeksi, ja pärjäsin aika kivasti Leifin kämmenpuoltakin vastaan, kun vaan juoksin palloihin. Illalla kävin Basilin kanssa leffassa. An Incovenient Truth (dokkari maapallon lämpenemisestä) oli varsin vaikuttava - käykää kaikki katsomassa!!